Curatarea energetica a obiectelor

De ce am face curatari energetice bijuteriilor, cristalelor si altor obiecte?

Atat bijuteriile, cat si cristalele au dezavantajul ca absorb repede si mult energii negative, incarcandu-se negativ si influentand persoana care le foloseste.

Bijuteriile spre exemplu au “dubla sensibilitate” in sensul ca ele sunt influentate atat in timpul procesului de fabricatie preluand diferite energii, cat si ulterior. In cadrul procesului de fabricare pot prelua fie energii pozitive (spre exemplu daca au fost prelucrate de un bijutier care pune toata dragostea, pasiunea si intentiile bune in fabricarea acelei bijuterii), fie energii negative, pornind de la suferinte, influente mai putin luminoase… Atat bijuteriile, cat si cristalele preiau foarte mult de la persoanele care le poarta si in posesia carora se afla. Aceste preluari influenteaza atat purtatorul din acel moment, cat si pe cei care cumpara acele bijuterii/cristale sau le primesc si de aceea este necesara curatarea lor energetica in special cand ajungem in posesia lor, insa si ulterior, din cand in cand.

Cristalele ne fac un bine preluand in ele negativul insa daca nu sunt curatate din timp in timp, purtam pe noi negativul care ne va influenta starea de bine.

In cadrul curatarii energetice a obiectelor, intra si curatarea energetica a masinilor, bicicletelor….

In cadrul acestui serviciu, pe langa curatarea facuta, se explica persoanei ce poate face ea insasi pentru a pastra mai mult obiectele curate din punct de vedere energetic.

Aceasta curatare poate fi realizata cu tehnici din diferite sisteme. Realizarea din cand in cand a acestei terapii este foarte utila pentru starea de bine a celui care foloseste bijuteriile sau cristalele.

Intervalul de timp la care este bine sa se faca, difera de la caz la caz si in functie de cat de des isi face fiecare curatarea cu modalitatea explicata.

Aceasta terapie poate fi facuta atat prin contact, cat si de la distanta.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer