Echilibrarea emotionala

Cu multi ani in urma am invatat de la unul din mentorii mei ca: “ Emotiile sunt ca un foc; ele te pot incalzi sau iti pot arde casa”. Lucru foarte adevarat deoarece emotionalul este o cauza majora a perturbarii starii noastre de sanatate. Exista tehnica specifica pentru ceea ce tine de partea sofisticata a emotionalului nostru.

Desi poate parea mai greu de crezut, putem fi afectati nu doar de emotiile negative, ci si de cele pozitive; de data aceasta am sa fac referire mai mult la cele negative, deoarece acestea influenteaza mai multa lume, iar daca lucram pe ele se rezolva si cealalta posibilitate , creandu-se un echilibru, o armonie.

Emotiile afecteaza viata noastra influentand atentia, capacitatea de reactie, eficienta profesionala etc. Emotiile declanseaza o multime de reactii neurovegetative de intensitati diferite.

Aplicand tehnica pentru a nu permite dezechilibrele emotionale sau a restabilii echilibrul deja afectat, starea noastra de bine se imbunatateste si implicit sanatatea noastra este restabilita nefiind nevoie sa suportam consecintele negative sau sa ajungem sa utilizam tot felul de medicamente pentru a controla ceea ce ar putea sa nu existe in viata noastra.

Se poate lucra cu aceasta tehnica pentru a evita sau rezolva probleme de: tristete, furie, rusine, frica, lipsa increderii in sine si altele de acest gen.
Aceasta terapie poate fi realizata cu tehnici din diferite sisteme, in functie de contextul terapeutic specific nevoilor fiecarei persoane. Realizarea in mod repetat a acestei terapii este foarte utila pentru starea de sanatate. Intervalul de timp la care este bine sa se faca, difera de la caz la caz, in functie de diferiti factori atat interni, cat si externi.

Aceasta terapie poate fi facuta atat prin contact, cat si de la distanta.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer