Legea atractiei (L1) si lumanarile din ceara de palmier (p1)

Cu timpul, multa lume a auzit de “Legea atractiei” si de faptul ca ea este una din legile importante si care pot functiona pentru fiecare dintre noi in acest Univers. Din pacate, multe din informatiile ce tin de utilizarea legii atractiei sunt furnizate incomplet, oamenii fiind invatati anumite tehnici fara a se mentiona ca lipseste primul pas si parti esentiale. Pentru ca am lucrat mult timp cu copilutii si pentru ca mie imi plac lucrurile explicate, imi voi permite sa mentionez aspecte pe care unii cu siguranta le stiti, insa care pot fi foarte utile celor care sunt fie la inceput de drum, fie au primit informatiile trunchiat.

Dupa cum putem deduce din insusi titlu, “Legea atractiei” ne permite sa incepem sa atragem in viata noastra diferite lucruri sau aspecte pe care in prezent nu le avem. Am amintit de munca cu copilutii, asa ca am sa dau un exemplu plastic din acest segment: ei bine atunci cand un copil se joaca afara si cade mai zdravan julindu-si serios piciorul, ca si prim pas, nu punem antibiotic pe rana copilului, ci intai spalam locul si apoi dezinfectam, pentru ca altfel daca am pune direct antibiotic ar cam fi inutil. La fel este si cu “legea atractiei” indiferent ce tehnica folosim de la panourile de vizualizare, la orice alta metoda: nu vor da rezultat daca eu am o vibratie foarte joasa si atunci ca prim pas lucrez la “spalarea locului”.

Poate va intrebati ce legatura are Legea atractiei cu lumanarile din ceara de palmier?

Ei bine, o sa imi permit sa amintesc faptul ca lumanarea este un “obiect ritualic”, nu un obiect simplu; lumanarea ma ajuta din mai multe puncte de vedere, pornind de la faptul ca ma ajuta sa ma focusez si pana la faptul ca faciliteaza comunicarea cu Dumnezeu sau Universul, cum preferati sa percepeti. Sfatul meu este ca de acum sa percepeti lumanarile cu mai mult respect si cu mai multa recunostinta pentru ca ele ne sunt un prieten de nadejde.

Poate ca acum va intrebati de ce lumanare din ceara de palmier si nu orice lumanare de parafina?

Raspunsul este destul de simplu, dar de multe ori necunoscut: lumanarea ne ajuta indiferent de ce fel este ea, doar ca atunci cand vrem un plus de ajutor, avem nevoie de lumanarile naturale, cum sunt cele din ceara de palmier si cele din ceara de albine. Dintr-o localitate in alta putem ajunge cu trotineta sau cu masina. Lumanarile naturale au o calitate energetica mai mare decat cele din parafina. In plus o lumanare naturala are un rol suplimentar de “ofranda”, ceea ce imi este util inclusiv cand vorbim de legea atractiei.

Spuneam de spalarea ranii sau daca preferati incalzirea pe care o facem inainte de a practica orice sport, fie ca vorbim de antrenamente sau meciuri; intai ne incalzim muschii, facem stratching, iar mai apoi trecem la sportul X. Exact acelasi lucru este si aici : daca apelez la orice execritiu ce implica legea atractiei sau alt tip de exercitiu de spiritualitate, cel mai bine este sa lucrez intai la linistirea mintii si cresterea unor calitati necesare in interiorul meu.

Am spus ca este bine sa apelam la lumanare, mai apoi am spus ca este bine sa apelam la lumanarile naturale, iar acum va spun ca la unele exercitii este bine sa apelam la lumanarile de o anumita culoare. De data aceasta, pentru “spalare” sau “incalzire”, va recomand sa folositi lumarea de culoare galbena.

Poate va intrebati de ce culoarea galbena?

Lumanarea galbena din ceara de palmier poate fi utilizata atunci cand vine vorba despre credinta, rugaciune, optimism, conectare la divinitate. Preferabil galben pentru ca am nevoie de optimism care ma sprijina sa incep si sa continui; am nevoie de credinta fie ca vorbim de credinta ca pot sa fac o schimbare, fie ca vorbim despre credinta in Dumnezeu si ca pot sa primesc ajutor; am nevoie de o mai buna conectare pentru ca eu sa pot trimite mai eficient in univers ceea ce imi doresc.

Daca deja aveti o tehnica preferata, va sugerez sa aplicati intai micul ritual descris mai jos.

Daca nu aveti deja o tehnica, va sugerez sa incepeti sa lucrati la dumneavoastra folosind micul ritual descris mai jos.

Va propun urmatorii pasi:

  1. ne decidem asupra unuia din elementele specifice acestei culori, spre exemplu cel pe care il consideram ca fiind cel mai deficitar la noi (sau le implicam pe toate cele amintite la specificul culorii) si
  2. luam o lumanare avand culoarea galbena,
  3. ne asezam (turceste, in pozitie de meditatie sau pozitie de rugaciune)
  4. asezam lumanarea la 20-30 cm in fata noastra,
  5. stam 3- 5 minute in care sa ne linistim mentalul si corpul,
  6. aprindem lumanarea si Il rugam pe Dumnezeu sau Universul sa ne ajute sa dobandim si mai mult din elementul ales si sa dezvoltam partea existenta in noi.
  7. meditam putin la elementul ales; la faptul ca il avem dar nu il prea folosim, la faptul ca il putem noi genera in lume si ne propunem sa ne bucuram de fiecare data cand il primim.
  8. Sfatul meu este ca daca doriti sa obtineti rezultate este necesar sa repetati regulat acest exercitiu pana cand acel element pe care vreti sa-l dezvoltati se manifesta natural, fara fortare si chiar si atunci este utila repetarea exercitiului din cand in cand, pentru ca orice muschi, oricat de antrenat la un moment dat, daca nu mai este folosit o perioada, devine neantrenat si rigid, chiar si “muschii spirituali”.

Daca singurul lucru pe care il veti face este acest mic ritual, va asigur ca veti atrage in viata dumneavoastra cateva lucruri bune.

Singurul mod in care nu functioneaza unele lucruri este acela in care nu facem nimic.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer