Terapia chakrelor

Despre chakre sunt multe de spus, dar pentru acum cred ca este suficient sa mentionez ca fara chakre functionale sistemul nostru energetic slabeste si imbolnavirea devine iminenta.

Fiecare chakra este o intersectie energetica a mai multor meridiane si, vorbind despre chakrele principale, intersectia este una mare. Imaginati-va daca in loc de meridiane energetice ar fi vorba de intersectii rutiere. In cazul unui blocaj al unei mari intersectii, pana nu se elibereaza acel blocaj, masinile sunt nevoite sa stea pe loc si toata lumea devine agitata. Abia cand blocajul a fost decongestionat masinile pot circula lejer si traficul este fluidizat. Similar se intampla si in organismul nostru; atunci cand o chakra este blocata, energia nu mai circula corespunzator. Asta inseamna ca functionarea redusa a chakrei genereaza dizarmonie si daca situatia va dura mai mult, poate genera dezechilibre mari si imbolnavire.

Tocmai de aceea, din cand in cand (in unele cazuri este necesara executia regulata o vreme, unele cazuri fiind suficienta saptamanal), este util sa facem cate ceva si pe chakrele noastre, pentru ca ele sa functioneze corespunzator si in armonie.

Pentru ca imi doresc sa poata beneficia de un ajutor in obtinerea starii de bine cat mai multa lume, va ofer o posibilitate prin care sa faceti un prim pas.

Curatarea, energizarea si optimizarea chakrelor poate fi facuta si la distanta, lucru foarte util pentru oricare dintre noi care avem nevoie de acest prim pas.

Vestea mai putin buna este aceea ca chakrele pot fi afectate negativ foarte usor; atat din exterior cat si din interior. Vestea buna este aceea ca chakrele pot fi la fel de usor reparate.

Aceasta terapie poate fi realizata cu tehnici din diferite sisteme, in functie de contextul terapeutic specific nevoilor fiecarei persoane.

Aceasta terapie poate fi facuta atat prin contact, cat si de la distanta.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer