fbpx

Curățarea energetică

Cineva mi-a atras atenția că ar fi bine să explic puțin ce și cum e cu această curățare, așa că trec la treabă.

Ei bine, așa cum ne indică si denumirea, este vorba despre o curățare, însă la nivelul nonpalpabil. Suntem obișnuiți să facem duș sau baie, să ne spălăm pe cap, etc. Noi oamenii pe lângă corpul fizic care este vizibil pentru toată lumea, mai avem câteva straturi energetice care sunt vizibile și ele, dar nu pentru toată lumea. Ca să fie mai ușor, imaginați-vă că suntem ca o ceapă ce are mai multe straturi, iar aceste straturi sunt parte integrantă din ființa noastră.

Biocamp

Biocamp

Aici intervine o veste proastă și o veste bună.

Vestea proastă este aceea că partea mai greu vizibilă se murdărește ca și partea vizibilă, ba și mai rău decât corpul fizic. Acum îmi vine în minte exemplul unei mașini care a fost dusă la o spălătorie șmecheră, cu soluții foarte efeiciente și a fost făcută boboc de curată. Cât timp o să fie curată? Asta depinde de factorii externi. Poate să plouă ușor și apoi să ai de mers undeva unde se construiește și în nici 30 minute mașina să arate ca un purcel, plină de noroi, în pofida spălării profesioniste făcute recent.

Cam așa este și cu noi, acele corpuri aflate în continuarea corpului fizic se murdăresc în diferite modalități în viața de zi cu zi. Este suficient să mergem într-un hipermaket sau un local și să ieșim de acolo cu tot felul de chestii care ne “ murdăresc “ energetic. Vă mai sugerez o imagine: pomul de Crăciun de care se agață decorațiuni. Tot așa se agață de noi diferite… să le spunem, impurități energetice.

Un biocâmp mediu al unui om sănătos este cam de 1,5 – 2 metri. Asta înseamnă că atunci când între două persoane sunt mai puțin de 3m distanță, o parte din câmpuri se suprapun și pot să treacă de pe un câmp pe altul diferite impurități.

Majoritatea oamenilor ajung cumva să supere pe alții, iar aceia să facă “urări” de bine și să trimită omul undeva. Ei bine, acele urări sunt niște forme gând ce se îndreaptă spre destinatar și se lipesc de partea nevăzută, de acel câmp energetic. O astfel de urare nu reprezintă mare lucru, însă haideți să privim mai de aproape, luând 2 exempe:

 • Un contabil sau manager care tocmai prezintă reducerea de buget într-o ședință – care este probabilitatea ca măcar câțiva dintre participanți, așa în gând să îi zică de dor și de dulce? Foarte mare = câteva forme gând negative se lipesc de acea persoană. Știți voi expresia populară “Unde îs doi puterea crește”… cam așa este;
 • Un vatman care e nevoit să pună o frână bruscă la o oră aglomerată – cam toți cei aflați în picioare îi vor ura de dor și de dulce.
  Ca să nu deraiem, o să vă rog să vă gândiți că și dumneavoastră sunteți puși în diferite astfel de situații, atât de o parte, cât și de cealalta. Spre exemplu, sunteți la volan și vă taie unul fața în plin sens giratoriu: ce faceți , îi zâmbiți cu drag și trimiteți pupici sau… bodogăniți? Evident poate aveți un control foarte mare, însă majoritatea lumii scapă o perlă.

Până aici cu siguranță ați înțeles oarecum mecanismul.

Toate aceste impurități mai puțin sau mai mult urâte, tind să pătrundă tot mai aproape de corp. Există impurități mai… dinamice, care sunt atrase de diferite patologii (boli) ale omului, iar patologia nu doar că le atrage, ci și crează o breșă în câmp, astfel impuritatea tinde să ajungă tot mai aproape de corpul fizic, iar în înaintarea spre corp, agravează patologia care atrage și mai mult, creând un cerc vicios, etc.

Vestea bună: Este evident că toate aceste impurități, indiferent de tipul lor este necesar să fie înlăturate și aici intervine tehnica de curățare energetică, ce ne poate rezolva situația.

Curățarea eneregetică poate fi de mai multe feluri:

 • curățarea eneregetică a persoanelor;
 • curățarea obiectelor;
 • curățarea imobilelor;
 • curățarea spațiilor comerciale.

De data aceasta vorbim despre curățarea persoanelor.

Curățarea poate fi făcută cu tehnici diferite, poate fi una generală sau speciaizată, poate fi făcută direct (cu persoana față în față cu terapeutul) sau la distanță, etc.

Este ca și la o haină , să zicem un pardesiu:

 • Putem să scuturăm îl scamele sau să îl dăm cu peria;
 • Putem să frecăm cu puțină apă;
 • Putem să ducem la curățătorie chimică pentru a scoate și petele profunde, etc.

Cu cât se face mai des curățarea – cu atât mai ușor este pentru corpul fizic, cu toate componentele sale, să funcționeze mai bine.

Așa cum ați putut observa mai sus, impuritățile pot agrava o patologie ( o anumită boală de care suferă omul), însă aceste impurități pot face mai mult:

 • pot afecta negativ starea generală, de la senzații de oboseală, amețeală…
 • pot influneța negativ echilibrul emoțional. Asta înseamnă că omul devine mult mai afectat emoțional cu stări de tristețe, violență, frustrare, anxietate, depresie, etc., și situații care înainte nu îl deranjau, acum îl deranjează foarte tare.
 • pot infuența negativ liberul arbitru și deciziile pe care le luăm. Este ca și când nu mai ești tu, uneori nu recunoști decizia ca fiind făcută de tine, atat de atipică este. Omul este mult mai ușor de păcălit, nu distinge clar binele de rău sau adevărul de fals, acceptând diverse aspecte împotriva binelui lui.
 • pot afecta modul în care percepem mediul înconjurător și multe altele.
 • Curățatrea energetică poate fi mai simplă sau mai complexă, poate fi asociată cu alte tehnici…

Indiferent de varianta aleasă este bine să se facă periodic.

Evident că pe internet se găsesc diferite, pornind de la cele care nu ajută la nimic și până la cele care chiar își fac treaba.

Curățări pot fi făcute și cu tămâie, lămâie, mixuri de plante SAU recurs la tehnicieni care pot face curățări la alt nivel.

Când vă decideți să recurgeți la serviciile profesioniste, vă așteptăm cu drag. Înscrierile se pot face pe site la următoarea pagină: https://terapiecuenergie.com/contact/

Evident vă vom învăța și ce puteți face dumneavoastră singurei, acasă la dumneavoastră.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer