fbpx

Energizare & deblocare

Este o tehnica folosita, fie doar in cazul in care este special solicitata, pentru o energizare generala si echilibrare, fie pentru a accelera procesul de vindecare, ea avand beneficii multiple.

Energizarea poate fi facuta si tintit, doar pe anumite organe. Aceasta terapie poate fi realizata cu tehnici din diferite sisteme, in functie de contextul terapeutic specific nevoilor fiecarei persoane.
Energizarea generala, fie ca este facuta la cerere, fie ca este o recomandare in procesul de obtinere a starii de bine si de sanatate, are efect asupra mai multor aspecte:

  • actioneaza asupra blocajelor energetice,
  • declanseaza procesul de vindecare,
  • accentueaza fluxul energetic,
  • sprijina procesul de detoxifiere,
  • actioneaza benefic asupra meridianelor energetice din corpul nostru,
  • imbunatateste calitatea somnului,
  • creste tonusul si vitalitatea in cazul oboselilor cronice.

Realizarea in mod repetat a acestei terapii este foarte utila pentru starea de sanatate. Intervalul de timp la care este bine sa se faca, difera de la caz la caz, in functie de diferiti factori, dar cu cat se face mai des, cu atat organismul va fi mai ajutat in pastrarea starii de sanatate.

Testimoniale

“Cand ai apropiat mainile de mine, desi nu ma atingeai, am simtit cum caldura si energia curg prin mine ca un curent electric.”

Elena A.

“Dupa prima sedinta am adormit mai usor seara si am dormit mai bine noaptea”

Mircea J.

“Cand ai lucrat pe mine, am simtit energia si caldura curgand foarte intens asa cum am mai simtit doar la maestrul meu cu ani in urma. Cand se intoarce fiul meu vara aceasta din strainatate, vreau sa il aduc si pe el.”

Catalin N.

“Dupa a doua sedinta s-a redus mult durerea de la picior (durere cronica data de gonartroza si coxartroza)”

Mariana

Completeaza datele de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a stabili detaliile sedintei de energizare si deblocare, precum si sa-ti dam raspunsuri la orice intrebari sau nelamuriri.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer