fbpx

Masaj tibetan

cu uleiuri naturale si saruri

Masajul tibetan aduce tehnica straveche in tumultul vietii noastre din vremurile moderne pentru a ne ajuta.

Intr-o lume plina de chimicale nocive corpului si mintii noastre, noi folosim in cadrul acestui gen de masaj produse 100% naturale cu scopul de a va oferi un rasfat binemeritat. Folosim o combinatie indelung analizata si echilibrata pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cat mai multe avantaje.

Masaul tibetan este un masaj holistic, abordand intreaga fiinta, nu doar o boala sau un simptom, ci se raporteaza la om ca un intreg. Acest gen de masaj ajuta la prevenirea inbolnavirii. Este un masaj care relaxeaza atat corpul fizic, cat si partea mentala si emotionala; stimuleaza circulatia sanguina, dreneaza sistemul limfatic, actioneaza pe circuitul energetic, mentine starea de sanatate. Acest gen de masaj ne este benefic noua oamenilor datorita insusi spectrului larg de actiune.

Masajul tibetan se adreseaza atat persoanelor care au o problema de sanatate, cat si persoanelor sanatoase, dar care doresc o stare generala de bine.

Aplicat constant poate ajuta omul sa ajunga la relaxare profunda, aproape de starea de meditatie, ajutand organismul sa se refaca dupa perioade de stres mai scurte sau mai lungi.

Este foarte util celor care lucreaza in pozitii statice o perioada indelungata, pentru a compensa lipsa de miscare din timpul serviciului, dar si persoanelor care doresc sa se simta confortabil in propriul corp, avand grija de starea sa generala de sanatate, de relaxare si de bine.

Intervalul de timp la care este recomandat sa se repete masaul depinde in primul rand de nevoia persoanei care doreste acest tip de masaj, daca masajul este terapeutic, caz in care este necesara repetarea terapiei pentru rezolvarea situatiei sau, daca este pentru starea generala de bine, situatie in care persoana alege intervalul in functie de mediul in care traieste si de dorintele proprii. Masaul poate fi facut atat zilnic, cat si de doua ori pe luna, depinde de nevoie si dorinta.

Masajul tibetan influenteaza pacientul la toate nivelurile: fizic, energetic, mental,emotional si spiritual.

  • Beneficii ale masajului tibetan:
  • relaxeaza si tonifica musculatura si tendoanele
  • imbunatateste circulatia sanguina
  • dreneaza sistemul limfatic
  • activeaza centrii energetici ai corpului
  • creeaza buna dispozitie, incredere si o senzatie de bucurie

Completeaza datele de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a stabili detaliile sedintei de masaj, precum si sa-ti dam raspunsuri la orice intrebari sau nelamuriri.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer