fbpx

Meditatie ghidata individuala

Pentru ca meditatia ghidata poate fi facuta atat in grup cat si unu la unu, va spun prima data avantajul practicarii meditatie individuale (1×1) : la meditatia individuala se poate tine cont mult mai mult de caracteristicile specifice fiecarei persoane atat in modalitatea de codare-decodare, cat si a altor aspecte care potenteaza efectele benefice ale meditatiei.

Multa lume cunoaste beneficiile practicarii meditatiei, pornind de la cresterea capacitatii de concentrare, linistire a mintii, pana la faptul ca “atunci cand ne rugam noi ii vorbim lui Dumnezeu, atunci cand meditam noi il ascultam pe Dumnezeu”.

Spuneam de linistirea mintii, majoritatea dintre noi am fost invatati sa gandim cat mai mult lucru care nu este rau doar ca de la un anumit punct devine contraproductiv sa lasam mintea sa creeze un zgomot interior care ne perturba. Atunci cand mintea are redus zgomotul interior, ne creste capacitatea de a accesa mai bine potentialul nostru launtric, de a constientiza mai bine….

Multe dintre personalitatile cunoscute la nivel mondial practica meditatia: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Jack Canfield, Mahatma Gandhi, Sfintia sa Dalai Lama, Leonard Cohen, Richard Gere, Confucius, Goldie Hawn, Madonna, John Lennon, Meg Ryan, Stevan Seagal, Jerry Seinfeld, Sting, Sfanta Tereza, Tina Turner, Tiger Woods, Oprah Winfrey, Wayne Dyer, N.D.Walsh si multi altii.

Exista multe tipuri de meditatii de la cea in care se priveste o lumanare aprinsa, constientizarea respiratiei continuand cu meditatia zen si pana la biofeedback sau alte variante. Pe langa aceste tipuri de meditatii clasice facute de fiecare om, exista meditatiile ghidate care au beneficii suplimentare cum ar fi intrarea mai usoara in starea alfa, cat si faptul ca dupa ce se intra in stare indicatiile patrund mult mai in adancime avand un efect mai mare.

In plus la meditatiile pe care le ghidez, fiecare participant beneficiaza de un suport energetic optim.

Fiecare om are libertatea de a alege cat de des doreste sa beneficieze de acest gen de terapie, ea fiind foarte buna atat ca terapie in sine, cat si ca suport pentru alte terapii.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer