fbpx

Meditatii ghidate online

Mai ales in aceasta perioada in care ne este recomandat sa stam cat mai mult in casa, dar nu doar acum, este util sa facem mai multe lucruri pentru propria persoana si binele nostru. Acum puteti beneficia din confortul casei dumneavoastra de meditatii ghidate inregistrate / in format electronic pentru a va ajuta sa va cresteti vibratia, care este extrem de importanta pentru starea de bine a fiecarui om.

Meditatia ghidata individuala ajuta persoana sa se regaseasca pe sine folosind meditatii in mod constant. Meditatia este o terapie in sine in care fiecare persoana, dupa ce cumpara meditatia si incepe sa o practice, devine propriul terapeut. Meditatiile ghidate pe care vi le punem la dispozitie cuprind si un exercitiu de inducerea relaxarii inaintea inceperii meditatiei, asta generand o deconectare de cotidian si crescand receptivitatea fiecaruia dintre noi vis a vis de meditatie si deschiderea fata de propria persoana. In plus la meditatiile noastre ghidate, fiecare participant beneficiaza de un suport energetic optim.

Multa lume cunoaste beneficiile practicarii meditatiei, pornind de la reducerea stresului, cresterea capacitatii de concentrare, linistire a mintii, intalnirea cu fatetele eului interior, pana la faptul ca “atunci cand ne rugam noi ii vorbim lui Dumnezeu, atunci cand meditam noi il ascultam pe Dumnezeu”.

Spuneam de linistirea mintii, majoritatea dintre noi am fost invatati sa gandim cat mai mult lucru care nu este rau doar ca de la un anumit punct devine contraproductiv sa lasam mintea sa creeze un zgomot interior care ne perturba. Atunci cand mintea are redus zgomotul interior, ne creste capacitatea de a accesa mai bine potentialul nostru launtric, de a constientiza mai bine….

Multe dintre personalitatile cunoscute la nivel mondial practica meditatia: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Jack Canfield, Mahatma Gandhi, Sfintia sa Dalai Lama, Leonard Cohen, Richard Gere, Confucius, Goldie Hawn, Madonna, John Lennon, Meg Ryan, Stevan Seagal, Jerry Seinfeld, Sting, Sfanta Tereza, Tina Turner, Tiger Woods, Oprah Winfrey, Wayne Dyer, N.D.Walsh si multi altii.

Deja sunt disponibile spre a fi cumparate urmatoarele meditatii ghidate inregistrate:

Din momentul in care achizitionati meditatiile, aveti accesul la ele oricand doriti dumneavoastra si ori de cate ori doriti dumneavoastra. Pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu meditatul, veti primi un mic ghid cu indrumarile necesare pentru a beneficia cat mai mult de efectele meditatiilor.

Noi oferim celor care cumpara meditatiile ghidate o curatare energetica la distanta. Va rugam sa selectati optiunea de doresc sau refuz din formularul de comanda.

Pretul meditatiilor este intre 5 si 7 euro, in functie de meditatia aleasa.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer