fbpx

Regresii pentru prelucrarea traumelor

Prezentul, cu tot ceea ce implica el, este o consecinta a trecutului. Ceea ce traim in prezent, starea noastra de sanatate si situatiile prin care trecem, este profund influentat de ceea ce am trait pe plan emotional in trecutul nostru si ne-a marcat generand traume cu efecte negative pe termen lung. Din fericire exista tehnici cu care putem prelucra traumele astfel incat sa ne schimbam calitatea vietii din prezent.

Cu totii am vazut filme SF in care aparea si o „masina a timpului” care iti permitea sa calatoresti in diferite perioade si eram fascinati de ideea calatoriilor in timp. Ei bine, de multe ori uitam ca in Universul acesta exista un principiu demn de luat in calcul si anume principiul holografic, care spune ca fiecare parte dintr-un intreg contine intregul ceea ce inseamna ca noi oamenii avem posibilitatea de a calatorii in interiorul nostru pentru a prelucra traumele si a ne vindeca din starile negative pe care le avem in prezent.

Tehnica pe care o utilizam noi, permite omului sa isi aminteasca si retraiasca evenimentele care reprezinta o trauma si este ajutat sa elimine incarcatura emotionala a momentului, ramanand doar amintirea, fara suferinta.

Completeaza datele de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a stabili detaliile sedintei de regresie, precum si sa-ti dam raspunsuri la orice intrebari sau nelamuriri.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer