fbpx

02022020 si perioada urmatoare

Va propun o abordare pragmatica si utila pentru perioada ce urmeaza, abordarile cu mult mai multa teorie referitoare la detaliile astrologice si numerologice ample le puteti gasi cu siguranta pe alte pagini.

Aceasta data este un moment de final si inceput. Este un punct energetic de intensitate foarte mare, ce contine cateva elemente:

  • Sarbatoarea „Intampinarea Domnului” in religia crestina;
  • Imbolc/Imbolg = sarbatoarea din perioada precrestina;
  • Momentul echidistant intre solstitiul de iarna si echioctiul de primavara;
  • Zi cu cifre dublate ceea ce contin o energie specifica si puternica. Etc.

Este bine de stiut ca acest moment este o poarta prin care trecem, putand lasa in urma noastra ceea ce este vechi si nu ne mai este folositor si aborda viata intr-un mod mult mai productiv.

Numerologic vorbind, cel mai important lucru este constientizarea celor doua cifre: 0 si 2. Cifra 0 fiind reprezentarea potentialului nelimitat, simbolizarea cerului, iar cifra 2 fiind reprezentarea perechii, a cuplului si a intuitiei. Putem face o matematica jucausa pornind de la zero, din nimic si adaugand 2, sa ajungem la o varianta mai buna a noastra; acest moment avand puterea schimbarii, a infloririi noastre prin folosirea potentialului adormit. Astazi este soare afara ceea ce ne intareste ideea ca putem fi asemnea florilor, facand o inflorire a noastra, inclusiv cultivand divinul din noi, acea scanteie divina existenta in fiecare dintre oamenii acestei planete.

Daca ar fi sa folosesc o alta descriere plastica a acestui moment, comparatia ar fi cu cea a iesirii unei statii de metrou. Unul din lucrurile pe care le observam cand suntem la iesirea din statia de metrou este faptul ca poti sa mergi spre stanga, spre dreapta, inainte sau… sa te intorci. Cu alte cuvinte suntem in punctul in care sa facem o alegere, incotro ne vom indrepta. Este un moment in care conteaza si ceea ce am facut pana acum, dar si decizia de a schimba sau nu actiunile. Urmeaza un salt in evolutie, iar recomandarea pentru noi toti este aceea de a face ceva cu evolutia noastra, pentru a face fata schimbarilor.

Daca privim atent cifrele zilei de astazi, observam ca se reflecta perfect de la jumatate. Acest lucru ne aminteste acel principiu conform caruia ceea ce este in exterior, este si in interior, iar recomandarea este sa profitam de moment pentru a ne focusa mai mult atentia pe interiorul nostru, interior care se reflecta in exterior.

Pentru ca tot vorbeam de cifra 2, mai sunt 2 zile pana la 4 februarie cand anul chinezesc isi intra in toate drepturile ceea ce ne mai da o sansa ca peste 2 zile sa avem un nou inceput, prin decizia de manifestare optima pentru noi, de intoarcerea la armonia interioara.

“Coincidenta” face ca mi-a aparut in fata nasului pe wall o postare a cuiva drag mie, postare in care se… “minimaliza maximalizarea” accentului pus pe momente speciale, pe luna de un anumit fel si alte asemanatoare; postarea promovand ideea ca trebuie singuri sa obtinem magia dorita. Ii multumesc pe aceasta cale omuletului drag pentru atentionarea si confirmarea banuielii ca este necesar sa mai prezint un mod de abordare a situatiei, mod pe care il tot explic clientilor si discipolilor. Adevarul este undeva la mijloc si anume: este necesar sa depunem munca personala SI sa ne folosim de tot ceea ce este in lumina si ne poate ajuta. Unul dintre mentorii mei vorbea despre carjele de care avem nevoie pentru a realiza anumite lucruri. Ei bine avem nevoie de carje, iar eu personal inca nu am intalnit un om care sa nu aiba nevoie de “carje” de un fel sau altul.

Imi permit sa va sugerez dumneavoastra, celor care cititi aceste randuri, cat si omuletului drag mie, urmatorul aspect: haideti sa ne folosim de ceea ce natura, Dumnezeu, acest Univers ne pun la dispozitie pentru ca munca noastra sa fie mai usoara, iar rezultatul obtinut mai repede.

E drept ca o luna plina sau un copac sau… nu fac treaba in locul nostru, insa noi cu ajutorul primit, vom fi in varianta cea mai buna a noastra de pana acum. Haideti sa dam Cezarului ce e al Cezarului. Sau putem sa ignoram totul din jur si sa vedem ulterior care cale era mai usoara si mai sigura.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer