fbpx

Apa

Despre apă se găsesc o multitudine de informații atât în mediul online cât și offline așa că eu o să mă axez doar pe câteva lucruri mai pragmatice.

Astăzi 22 martie este Ziua mondială a apei, declarată official de ONU așa că o să povestim puțin despre ea.

Tehnic vorbind noi ca și oameni suntem peste 50% apă, probabil aproximativ 70 % apă.

Ceea ce este și mai interesant despre apă d.p.d.v energetic este faptul că apa este unul din cele 4 elemente de bază care se regăsesc peste tot în Univers.

Este vorba de acel aspect care îl confirmă inclusiv religia spunând că lumea este făcută din cele 4 stihii. Ce înseamnă asta mai exact? Ei bine înseamnă că orice am alege din jurul nostru – este obținut dintr-o retetă cu proporții unice din cele 4 elemente – apă – aer – foc – pământ.

Ca să înțelegeți mai bine o să dau un exemplu pe care cândva îl dăduse mentorul nostru:

Roșia = Ar exista dacă nu ar fi fost implicat pământul? Nu, pentru că în pământ a fost pus răsadul sau sămânța și pământul a susținut dezvoltarea, creșterea, stabilitatea să nu o scoată vântul etc.

Ar exista dacă nu ar fi fost implicat soarele care o încălzește și care stimulează anumite procese de la coacere să nu rămână gogonea până la altele despre care nu o să discutăm acuma? Nu, deci este implicat și focul pentru că soarele este o reprezentare a focului.

Ar exista dacă nu ar fi fost implicată apa? Nu, pentru că s-ar usca și nu ar avea cine să transporte nutrienții etc. vă amintiți cu siguranță că în unii ani când este mai multă secetă toate culturie sunt afectate.

Ar exista dacă nu ar fi fost implicat aerul? Ei bine, sigur ați prins ideea.

Ceea ce este și mai interesant, dacă devenim mai jucăuși este faptul că acea rețetă de proporții din care este obținută roșia, dacă o schimbăm obținem altceva – spre exemplu un castravete. Știu că sună ciudat dar amintiți-vă doar două exemple din bucătărie:

  • Dacă pun ingrediente pentru o ciorbă de cartofi cu suficientă apă = o să avem ciorbă de cartofi. Însă dacă nu pun suficientă apă sau las maim ult expusă mâncarea la foc = o să obțin o mâncare de cartofi gen paprikas.
  • Dacă pun carnea la gătit cu sufficient de multă apă o să am carne fiartă însă dacă pun mai puțină apă sau las expus la foc maim ult timp carnea o să înceapă să se prăjească și o să am un fel de friptură.

Ce am făcut în aceste exemple extrem de simpliste? Am crescut focul și am redus apa și deja a ieșit altceva.

Ceea ce vroiam eu de fapt cu exemplele de mai sus este să conștientizați sau să vă reamintiți cât de importantă este apa în viața voastră și să conștientizați cât de util ar fi să fiți recunoscători pentru ea și ei , mulțumindu-i pentru prezența în viața voastră.

Un al doilea mare aspect important, despre care am vorbit și în unul din videoclipurile recente, este faptul că apa este extrem de informabiă.
Asupra apei putem intervenii cu informație și cu energie.

Pentru a înțelege mai bine idea o să vă dau unul din exemplele lui Masaru Emoto care a studiat impactul anumitor cuvinte asupra modului în care cristalizează picătura de apă.

Spuneam la început că suntem formați în mare parte din apă cee ace înseamnă că toate cuvintele pe care le rostim și le auzim acționează asupra apei și o informează. Mai exact dacă eu și/sau cei din jur generăm o grămadă de cuvinte de ură, supărare, frustrare și alte cele negative = apa din noi o să conțină acele vibrații de ură, frustrare etc. nașpa este că apa este prezentă și informează fiecare celulă cu acele cevauri care, așa cum se vede din poză – nu reacționează frumos la urât. Și apoi ne mirăm de ce apar tot felul de boli la oameni care mânâncă sănătos și fac sport…

Alimentația correct este ideală, sportul este fantastic însă niciuna din cele 2 nu dau scutire la impactul informației asupra apei respective asupra celulelor, organelor și sistemelor noastre.

Depinde mai mult sau mai puțin de fiecare cât de mult are acces la o mâncare sănătoasă, însă depinde mult maim ult de fiecare cât de multe cuvinte negative o să emită și cât de multe o să accepte.

Majoritatea dintre noi tratăm apa ca pe un obiect banal pe care îl folosim zilnic.

Când ați conștientizat cel mai recent că apa are atât de multe povești în spatele ei și un impact atât de mare asupra organismelor noastre?

Raportați-vă la apă ca la ceva viu și acre vă poate influența benefic sau dinpotrivă poate avea impact negativ inclusive datorită a cee ace decideți și faceți voi.

Mulțumiți apei pentru ce vă poate oferi ea bun.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer