fbpx

Atentie la neatentie

Discutam serile trecute cu o parte din discipolii noștri despre anul 2023, cu bune cu rele. Discuție avută în urma altor discuțiii avute anterior cu specialistul Chian Qin Bao.

Una din părțile mai puțin bune este aceea că în acest an, poate mai mult ca altădată apar “ maeștri flași“. Ei bine, logico-rational fiind, uneori mă întreb, oare chiar așa stau lucrurile, chiar dacă acel ceva l-am primit de la maștrii sau personal prin citiri sau chaneling.

Din păcate, tot mai des observ că realitatea este întocmai și uneori chiar mai nasoală decât mesajul prevestitor.

Am decis să scriu despre asta datorită unor aticole ce mi-au atras atenția ca titluri și am fost curios să văd conținutul… mai bine nu o făceam sau… poate bine că am făcut-o.

Ca să înțelegeți legătura dintre predicție și realitate, o să vă dau ca exemplu acea dimineață în care am parcurs câteva articole:

1. Un articol scris cred că în colaborare cu un dermatolog sau chiar de un dermatolog, nu îmi amintesc sigur. Ei bine, articolul era despre sănătatea părului și, pe lângă că era penibil d.p.d.v. logic, în acel stil al “Oracolului” de pe vremuri, când cineva întreba:
< - A plecat bărbatul pe front, o să moară? Și primea răspunsul de genul: - NU o să se întoarcă. De unde putea fi cu sau fără virgulă { NU o să se întoarcă ( adică o să moară)} sau { NU, (nu o să moară și) o să se întoarcă} >

În plus mai și afirma în acel articol lucruri care sunt total contraproductive.

Poate vă întrebați de unde știu, așa că o să menționez: știu din experiența proprie, atât ca aplicarea diferitelor chestii, cît și ca o colaborare cu un dermatolog cu adevărat bun.

2. Un articol scris pe un site și apoi distribuit pe o pagină cu temă profund religioasă. Ei bine acel articol vorbea despre o pravilă ce conține mai multe rugăciuni. Initial am crezut că persoana nu cunoaște pravila, însă detaliile celor scrise indica faptul că acele părți erau corecte. Și atunci care este problema?

Ei bine o să fac o comparație: probabil ați mâncat cândva orez cu legume. Și dacă ați mâncat și dacă nu – imaginați-vă prepararea orezului cu legume în care pun morcovi delicioși, pun niște ardei gras cărnos, ceapa, condiment și ATÂT, nu mai pun orezul. Cum este să comanzi orez cu legume în care lipsește orezul?

Așa era și aici: lipseau două din rugăciunile esențiale din acea pravilă.

Asta ne duce cu gândul, fie la faptul că persoana a copiat de la altcineva și nu știe că lipsește esențialul, fie că a omis intenționat să spună esențialul.
Și acum ca să ne apropiem de subiectul din titlu, o să vă spun ca acea postare are peste 8000 de like-uri, peste 500 distribuiri. Imaginați-vă câtă lume a fost dezinformată!?! Și, în acest caz încă nu este grav, pentru că probabil parcurgând restul de rugăciuni, tot o să fie omul cu mai mult câștig decât dacă nu ar fi făcut nicio rugăciune.

3. În domeniul spiritualității apar tot mai multe oferte înflorite, promisiuni irealizabile, aspecte false… încât este necesar un discernământ anormal de mare.

Ei bine, titlul era ATENȚIE LA NEATENȚIE.

Ceea ce vreau să spun este faptul că, DEȘI în mod normal ar trebui să luați de bun ce spun specialiștii, TOTUȘI este bine să nu luați de bun până nu verificați.

Multă lume crede că tot ce apare la televizor sau pe internet este corect și bun… NU este așa.

DA și eu am scris aceste rânduri pe internet deci, la prima strigare, nu sunt cu nimic diferit de cei care au făcut prostioare. Și de aceea vă amintesc și vă recomand cu tot dragul să aplicați un sfat dat de Buddha care suna așa:

“Să nu crezi nimic din ce ai citit sau ai auzit, chiar dacă am spus-o chiar eu, dacă nu este în acord cu propria ta gândire şi cu propriul tău bun simţ.“
Acest sfat îl tot repet eu și îl repetă și unul din maeștrii noștri.

Verificați, analizați, ÎNTREBAȚI – asigurați-vă că veți aplica sau ține cont doar acele aspect care vă pot ajuta sau în cel mai rău caz, nu vă fac rău.
În mod normal, cu câțiva ani în urmă vă recomandam să verificați în cărți sau reviste de specialitate… Astăzi și ce este scris în cărți necesită aceeași abordare.

Vă amintiți că mai sus la punctul 3 nu am menționat nimic concret decât generalități? Am așteptat să fac mențiunea de mai sus și apoi să vă dau un exemplu.

3. RELUAT # Aveam pregatit o mare parte a unui material, când am văzut apărută o carte cu titlu asemănător așa că am cumpărat acea carte să văd ce conține. O să vă dau doar două detalii pentru a clarifica ideea:

– oferea o tehnică pe care persoana care scrisese acea carte cumpărată nu a înțeles-o și evident o explica cum îi păruse că ar fi;

– vorbea despre specialist la care nu îi știa nici măcar numele corect.

Din nou vă puteți întreba de unde știu că e corect ce spun? Știu pentru că am studiat direct cu acel specialist și am studiat acea tehnică de la el.

Dacă ați ajuns până aici eu vă mulțumesc pentru răbdare, curiozitate și alte calități de care ați dat dovadă.

Am să fac un lucru în plus pentru doi dintre voi. Mâine este Dragobetele, e cu iubire, așa că toți cei care sunteți interesați să aplicați sfatul meu – o să aveți de câștigat.

Concret: cei care o să îmi spuneți până mâine 24 februarie ora 12 (preferabil încă astăzi) ce pare să nu fie ok în acest articol, eventual ați și verificat deja = o să primiți un premiu extras prin Random.

Ca să fie și mai interesant, cei care răspundeți până deseară 23 februarie 2023 la ora 23 o să primiți un premiu mai consistent decât cel de mâine.

Cele două premii o să aibă o component fizică – un obiect și o componentă energetică.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer