Cuvinte magice: multumesc

Incep prin a va spune, din inima, un multumesc.

Multumesc este un cuvant aparent banal insa cu o putere incredibil de mare. E drept ca uneori ne este poate mai greu sa spunem multumesc insa folosirea acestui cuvant magic isi merita investitia. Cuvantul multumesc are inclusiv putere terapeutica, in pofida faptului ca este considerat o simpla formalitate. Daca reusim sa punem si ceva incarcatura emotionala in acest cuvant, atunci deaja vorbim de recunostinta care are o putere si mai mare. Pe langa toate celelalte aspecte, eu am sa amintesc unul simplu: in momentul in care suntem recunoscatori, primim din ce in ce mai multe lucruri pentru care sa fim recunoscatori.

Cineva drag mie spunea ca multumesc este unul din cuvintele cele mai greu de rostit pe langa sternocleidomastoidian si altele de genul acesta. Sfatul pe care mi-l dau singur si pe care vi-l dau voua este acela sa va imprieteniti cu acest cuvant magic si sa il folositi cat mai des.

Din orice unghi am privi, cuvantul multumesc ne ofera inclusiv placere. Folositi cat mai des acest cuvant si veti ajunge sa intelegeti ca merita sa fie folosit. Poate uneori o sa il spunem doar ca un automatism impus – pentru inceput este ok si asa pana ne obisnuim cu el; cand suntem obisnuiti cu el ca rostire din politete sau stiind ca asa este bine – incepem sa il spunem adaugand la inceput un zambet si o usoara inclinare a capului iar dupa ce ne obisnuim si cu acest nivel atunci adaugam si incarcatura emotionala reala.

Personal consider utilizarea lui multumesc ca fiind o componenta de empowering. Atunci cand ajung sa utilizez constant acest cuvant magic cu incarcatura aferenta nu doar ca atrag alte lucruri si situatii pentru care sa multumesc ci si preiau puterea la mine, aspect ce imi permite deja sa fac schimbari ce nu pareau sa tina de mine.

Atunci cand folosim aceasta formula magica influentam in bine nu doar propria noastra persoana ci si viata celor cu care interactionam si carora le spunem acest cuvant. Cuvintele au o vibratie a lor si o incarcatura energetica proprie dar despre asta cu alta ocazie.

Eu am scris candva despre multumesc cand a fost o zi de Thanksgiving. Cat de util este sa ne facem cat mai des cate o zi a recunoastintei. Evident ca Thanksgiving este doar un motiv in plus pentru a spune multumesc.

Puteti sa o percepeti si ca pe o mantra rostirea acestui cuvant.
Eu unul va multumescpentru ca ati ajuns la mine pe pagina, pentru ca cititi aceste randuri, pentru ca sunteti interesati sa evoluati, pentru ca doriti sa aveti o viata mai buna, pentru ca intalnindu-ne putem avea cu totii o viata mai buna….Va multumesc.

Ne doresc intelepciunea necesara sa folosim acest cuvant magic, sa “exploatam” beneficiile sale si sa facem schimbari in bine.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer