Luna plina

Pentru stramosii nostri la fel ca si pentru samani luna avea o importanta semnificativa in viata.

Fazele lunii erau importante, obiceiurile specifice erau respectate si alte aspecte care pana la noi s-au pierdut pe undeva pe drum, noi oamenii civilizatiei moderne uitand ca luna ne poate fi un bun prieten.

Astazi am sa abordez putin subiectul despre luna plina (cea obisnuita”, nu albastra sau de alt tip) care apare in mod regulat in viata noastra.

In Univers exista doua principii active si complementare care pot fi exprimate ca fiind feminin-masculin, noapte-zi, frig-caldura etc.

De prea mult timp noi cam ignoram divinul feminin, avand accentul pe masculin ceea ce nu este neaparat rau insa , mai ales in aceste vremuri, este mult mai util sa schimbam putin focusul si pe partea de divin feminin. Luna tine de partea feminina si ne poate fi un adevarat partener in calea evolutiei noastre. Atunci cand este luna plina avem un moment foarte propice schimbarilor si vindecarilor; este oarecum un punct de maxim dupa care urmeaza un nou inceput pe care putem sa decidem sa il facem unul bun pentru schimbarile in bine din viata noastra.

Lasand de o parte importanta lunii in agricultura si astfel de parti am sa va amintesc aspectele mai concrete pentru noi cei multi.

Atunci cand este vorba de luna plina putem profita si sa facem cate ceva:

  • Putem sa ne incarcam cristalele pe care le folosim fie terapeutic fie pur si simplu cele care le avem ca decoratiuni sau bijuterii, expunandu-le la lumina lunii dupa ce au fost curatate in prealabil,
  • Atunci cand se apropie luna plina putem alege sa ne tundem daca dorim sa stimulam cresterea mai buna a parului,
  • Dupa ce trece luna plina putem sa ne facem programarea la epilare , aceasta fiind mai eficienta in aceasta perioada,
  • De luna plina putem decide sa incepem o terapie cu energie,
  • Cand este luna plina putem face meditatii beneficiind de un surplus de sprijin din partea lunii,
  • Luna plina este un moment optim pentru a incepe sa dezvoltam partea feminina din noi (indiferent de sexul fizic),
  • Orice intreprindem in sensul spiritualitatii si schimbarii in bine este sustinut de puterea egregorului specific acestei perioade,
  • De luna plina este un moment foarte bun pentru a face un bilant al vietii noastre pentru a constientiza ce nu mai ne este folositor si ce ne-ar putea fi util.

Fie ca aceasta luna plina sa ne ajute in a face schimbarile inspre bine.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer