fbpx

Palindromul 22022022

Vă propun o abordare mai pragmatică și mai utilă, zic eu, pe termen lung.

Această data, deși este una specială, personal nu o consider la fel de puternică cum a fost Palindromul din 02022020. Este drept că este un punct energetic de intensitate, însă puncte asemănătoare avem mult mai des.

Multă lume pune accent pe ziua de astăzi, ea fiind un palindrom, însă palindrom este și MAOAM care, e drept că sunt delicioase, însă nu extrem de speciale. Bombonicile MAOAM devin speciale pentru că le savurăm noi. Cam așa este și cu palindromul de astăzi, însă nu o să intru în teoria egregoarelor și altele de acest gen.

Ei bine, scriu aceste rânduri datorită întrebării primite de la unul din discipolii noștri; un discipol drag și ceva mai nou. Întrebarea a sunat așa: “ Am văzut că azi e o zi mai specială, ce e benefic să facem azi?”

Pentru că tot este luna îndrăgostiților, o să mă folosesc de acest lucru pentru a face o paralelă foarte utilă.

Haideți să o luăm totuși cu începutul.

Astăzi este o zi palindrom, iar pentru unii o zi ambigram. Palindrom este în primul rând prin forma scrierii, care ne permite ca si citind invers sa aibă același sens. Ambigramul din punctul meu de vedere nu se potriveste nici măcar ca formă, decât tras de păr. Uitați ce se întâmplă dacă aplic teoria de ambigram.

Este posibil să vă întrebați de ce eu spun că pentru mine 02022020 a fost mai puternic. Pentru simplul fapt că atunci puterea era data și de suprapunerea palindromului cu alte momente importante cu intensitate mare și anume: sarbatoarea „Intampinarea Domnului” in religia crestina; Imbolc/Imbolg sarbatoarea din perioada precrestina; momentul echidistant intre solstitiul de iarna si echioctiul de primavera.

A fost Valentine’s Day și urmează Dragobetele, iar acest lucru ne ajută să înțelegem mai bine situația. Personal rezonez cu ambele momente atât cu V.D. cât și cu Dragobetele. Da, rezonez cam la fel de mult cu ambele, poate un pic mai mult cu V.D., datorită egregorului mai puternic. Dar ceea ce este important este ca atât V.D. cât și Dragobetele nu înseamnă nimic fără iubire, fără acțiunea în cuplu, fără multe componente. Cu alte cuvinte, dacă persoana X nu o iubeste pe persoana Y de regulă = ambele evenimente din această lună sunt zero barat. Ambele se bazează pe prezența constantă a acelor componente. Este important atunci V.D. sau Dragobetele? Categoric este extrem de important și de frumos și de mmmmm pe placul meu.
Revenind la palindromul de astăzi: este o zi cu cifre dublate, ceea ce da o energie specifica si puternica, etc..

Este bine de stiut ca acest moment este util pentru a lăsa în urma noastră ceea ce este vechi și nu ne mai este folositor și este util pentru a aborda viața într-un mod mult mai productiv.

Numerologic vorbind, cel mai important lucru este constientizarea celor doua cifre: 0 si 2. Cifra 0 fiind reprezentarea potentialului nelimitat, simbolizarea cerului, iar cifra 2 fiind reprezentarea perechii, a cuplului si a intuitiei.

Noi avem grijă ca discipolii care vor mai mult și mai bine, să aibă posibilitatea și sprijinul maxim în acest sens. Cei care sunt în această categorie = nu au de ce să își facă griji, au făcut mai mult decât suficient, nu doar pentru această zi, ci pe termen lung.

Și aici, ca să fie și mai clar, o să răspund public (pentru că este util oricui care are tehnică): ai făcut în această dimineață un autotratament cap-coadă???

Dacă da = relax vei profita de beneficiile acestei zile și a oricărei zile în care faci ce ai de făcut.

Dacă nu = tot ce ai auzit despre această zi este degeaba dacă nu pui baza.
Dacă ai făcut autotratamentul și ai făcut și din exerciții = mă înclin!

Dacă privim atent cifrele zilei de astăzi, observăm că se reflectă perfect de la jumătate. Acest lucru ne amintește acel principiu conform căruia ceea ce este în exterior, este și în interior, iar recomandarea este sa profităm de moment pentru a ne focusa mai mult atenția pe interiorul nostru, interior care se reflectă în exterior.

Este necesar să depunem muncă personală ȘI să ne folosim de tot ceea ce este în lumină și ne poate ajuta. Unul dintre mentorii mei vorbea despre cârjele de care avem nevoie pentru a realiza anumite lucruri. Ei bine avem nevoie de cârje, iar eu personal încă nu am întalnit un om care să nu aibă nevoie de “carje” de un fel sau altul.

Vreți să faceți ceva, dar încă nu aveți tehnică?

Vă așteaptă ora 22 și 22 de minute din 22 februarie 2022. Puteți decide astăzi că de astăzi deveniți mai buni, că lăsați resentimentele în urmă, că începeți să iertați, etc., puteți la acea oră să fiți receptivi față de tot ce vă este benefic din această zi la acea oră.

Faceți aceste lucruri și o să fie mai bine decât a fost până astăzi.

Vă doresc ca de astăzi, cu palindrom sau fără, să aveți parte de o viață mai bună!

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer