Viata pe pamant: Arborele si roadele lui

In caz ca va intrebati, nu m-a apucat pasiunea pentru pomicultura clasica. Am sa ma raportez la arborele genialogic si la “roadele “ lui in sensul elementelor utilizabile pentru a ne imbunatatii viata. Multi dintre noi ignoram arborele genealogic crezand ca este ceva ce nu ne serveste la mare lucru iar aceasta atitudine ne poate fi contraproductiva. Este necesar sa ne amintim ca noi suntem “produsul” interactiunii dintre doua persoane care vin cu familiile lor si cand spun asta fac referire inclusiv la pacatul pe 7 generatii. Fie ca vrem fie ca nu vrem, noi mostenim anumite caracteristici genetice de la familia noastra insa impreuna cu acele caracteristici genetice mostenim si consecintele pacatelor si datoria de a plati “pretul” actiunilor din trecut. Am sa insist pe faptul ca familia este importanta si ar fi foarte util sa o si cunoastem in sensul cat mai larg cu putinta.

Atat timp cat avem rude in viata ar fi bine sa stam cu ele de vorba pentru a afla cat mai multe detalii despre membrii familiei si evident numele lor si gradul de rudenie. Bunicii, unchii, strabunicii toti ne pot furniza informatii utile pornind de la povestile despre cum era o anumita persoana si pana la ce actiuni (acum ne intereseaza in special cele negative) au facut rudele noastre de-a lungul vietii lor. Va recomand sa reconstituiti cu cat mai mare precizie arborele dumneavoastra genialogic inclusiv d.p.d.v grafic. Exista inclusiv softuri pentru realizarea arborelui genialogic cu asezarea rudelor pe ramificatiile corespunzatoare.

De ce ne ajuta asta? In primul rand prin faptul ca atunci stim deja o parte din posibilele cauze ale situatiei in care ne aflam in prezent. Atunci cand stiu ce anume a facut o anumita ruda a mea, implicit stiu ce anume pot eu sa fac pentru a gasi o modalitate de plata “la pret redus” pentru a nu ajunge sa vina “recuperatorii” sa ia o plata mult mai mare. Stiu ca una din rudele mele a facut un rau unei cunostinte? Atunci pot eu sa fac actiune inversa si compensatorie. La fel cum simultan cu acea actiune compensatorie pot sa aprind o lumanare pentru iertarea pacatelor acelei rude si o lumanare pentru sanatatea si binele acelei cunostinte care a avut de suferit de pe urma rudei mele.

Intentia si decizia sunt foarte importante: intentia mea de a schimba lucrurile in bine si de a repara lucrurile “stricate” este primul pas iar apoi decizia de a face efectiv ce este de facut este pasul urmator. In acel moment imi mai ramane doar sa trec la actiunea efectiva pentru ca intentia si decizia necesita si actiune pentru a obtine un rezultat favorabil si preferabil mai rapid.

Aflati de la rudele care inca traiesc cat de multe puteti atat despre cei in viata cat si despre cei adormiti ; cine pe cine a batut – defaimat – blestemat – inselat etc. Cu cat stiu mai multe cu atat pot sa fac mai multe si facand sa imi schimb in bine viata proprie si nu doar proprie. A, in caz ca sunteti sceptici sau comozi dar aveti copil (sau va doriti copil) atunci va sugerez sa va ganditi ca o faceti si pentru copilul dumneavoastra si, ma gandesc ca pentru propriul copil va doriti tot ce este mai bun.

Majoritatea oamenilor au cutii sau albume cu poze vechi asa ca procurati-va poze cu rudele voastre pentru ca ele va vor fi de folos mai mult decat ati putea crede.

Daca doriti sa treceti la actiune si sa faceti mai multe in aceasta directie spre o starea mai buna, va stam la dispozitie cu serviciile noastre.

Va dorim succes in realizarea arborelui genealogic.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer