fbpx

Weekend si ciudatenii

De ceva timp studiez un fenomen contraproductiv care persistă de prea mult timp. La început , în naivitatea mea, am crezut că este o coincidență, însă nu a fost așa.

Dacă ai ajuns să citești aceste rânduri, îți recomand să aplici un sfat si/sau să îl recomanzi celor din jurul tău sau celor dragi.

RECOMANDAREA:

Sâmbăta și duminica, când te trezești setează o intenție puternică, decide că acea zi o să fie cea mai frumoasă zi, în care nu te lași influențat/ă negativ.

Acesta este pasul unu, așa că hai să mai adăugăm unul: după ce ai setat intenția, străduiește-te să o faci tu frumoasă cu resursele tale și prin a-ți reaminti decizia luată la trezire – că o să fie cea mai frumoasă zi.

Unii dintre voi o să spuneți că ați auzit așa ceva de mult timp. Da, posibil însă ai și aplicat?

Dacă da – felicitările mele = ești rara avis.

Dacă nu – a sosit momentul în care să și aplici.

Și acum, să explic un pic ce și de ce.

Ei bine am observat că multă lume, paradoxal în aceste zile în care sunt liberi – sunt mai triști, frustrați, nemulțumiți, etc. Mult mai mult decât în cursul săptămânii.

Din fericire sau din păcate pentru unii, am o veste – depinde doar de propria persoană cum decidem că o să fie ziua noastră de weekend (în mod normal fiecare din zilele vieții noastre, de undeva trebuie început așa că începem cu acest weekend).

Da știu, pot exista multe motive pentru care multă lume are starea nașpa, însă chiar poate fi altfel. Spre exemplu, cineva poate fi frustrat că are coleg care a plecat în acest weekend la munte la schi, iar el nu. Ok, înțeleg, doar că hai să ne întrebăm așa: iubești să schiezi? La întrebarea aceasta, mulți dacă sunt sinceri vor spune că NU – atunci de ce te deranjează că Gogu s-a dus la schi???

O să simplific treaba spunând că un pas util, dacă vrei să mergi și tu la munte este recunoștința. Ei bine începe prin a fi recunoscător sau recunoscătoare pentru faptul că ești viu/vie și sănătoasă – nu toți sunt. Fii recunoscător că ai ziua aceasta liberă – nu toți o au. Fii recunoscător că ai libertate destul de mare de acțiune.

Fii recunoscător punct. Dacă nu ști să apreciezi bancnota de 10 lei, de ce ți-ar da Universul un milion de euro???

Apreciază ceea ce ai pentru a ajunge la ceea ce îți dotrești.

Invidia te îndepărtează de acel ceva în mod garantat.

Vrei viteză în manifestarea acelui weekend la schi? Bucură-te că Gogu tocmai este la schi!!!

Atragem lucrurile de la nivelul vibrației pe care îl avem astăzi. Nu îți place ce ai atras? Super, schimbă vibrația.

Fii fericit cu ceea ce ai!

Nu am fost învățați să ne bucurăm de tot ceea ce avem, CI să ne uităm în ograda celorlalți. Renunțați să vă comparați inutil cu Gogu.

Nu este normal ca sâmbătă dimineața și duminică dimineața să fie o vibrație mult mai joasă, mult mai multă frustrare, tristețe, enervare, etc.

Haideți să schimbăm situația în bine , să ajungem să avem o viață mai bună ca cea de acum, care este oricum una foarte bună (dacă nu ne comparăm cu Gogu).
Am o veste proastă: dacă nu ești mulțumit și fericit acum, fără schimbările de care vorbeam, nu vei fi nici când o să fii la schi ca Gogu. Dacă începi prin a fii muțumit și fericit acum – nici nu o să ai nevoie de schi, iar dacă totuși o să vrei la schi – o să fii capabil să te bucuri la maxim și să fii cel mai fericit om de pe acea pârtie.
Ne doresc înțelepciunea de a aprecia ceea ce avem și de a schimba în bine, astfel încât să avem ceea ce ne dorim! TOȚI!!!

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer