fbpx

Terapia energetica de la distanta

De multe ori ne aflam intr-un loc in care nu avem acces la ceea ce ne-am dori, iar astfel de situatii sunt foarte multe in viata noastra; din fericire multe terapii pot fi aplicate si la distanta pentru a reduce suferinta sau a rezolva o problema. Evident, in anumite cazuri este necesara si aplicarea terapiei fata in fata, terapia la distanta neputand sa o inlocuiasca in totalitate pe cea realizata cu terapeutul langa noi.

Unele lucruri desi exista, pot parea greu de crezut, la primul contact pentru mintea noastra logico-rationala. Spun la primul contact pentru ca, daca am sta sa analizam atent, putem observa ca este multa logica in ceea ce parea greu de acceptat. Exista diverse sisteme de terapii dintre care multe beneficiaza de posibilitatea de a trata la distanta.

Traim intr-o lume tridimensionala cu multe imagini bidimensionale, e adevarat, insa in lumea non-palpabilului care este prezent din plin in viata noastra, lucrurile stau diferit. Obisnuiesc sa ma raportez la doua exemple preferate de mine: curentul electric si comunicatiile mobile.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care poate mai aveti retineri in ceea ce priveste terapiile la distanta sau in ceea ce priveste existenta energiei care pentru multi nu este palpabila sau vizibila; va recomand sa va ganditi la urmatoarele exemple.

Marea majoritate a oamenilor beneficiaza de multiplele avantaje ale existentei curentului electric, pornind de la becul care ne da lumina noaptea si mergand pana la masina de spalat rufe/vase sau alte aparaturi care ne fac viata mai usoara. Cati dintre noi insa pot vedea curentul electric pana nu da o finalitate? Cu toate ca nu il vedem, cand apasam pe intrerupator sau pe un buton, el se manifesta. Se manifesta desi nu l-am vazut si nici nu l-am simtit decat daca punem degetul unde nu e indicat si ne curentam. In cazul energiilor, nu doar ca apar schimbari in bine in viata noastra atunci cand apelam la ele, ci le putem inclusiv simti prezenta… asta daca decidem sa acceptam existenta lor si sa ii dam voie sa isi faca simtita prezenta.

Desi nu toti le pot vedea, energiile exista si isi fac treaba.

Ca tot spuneam de curent: tot cu ajutorul curentului electric ne incarcam si bateria telefonului mobil. Si asa ajungem la convorbirile pe care le putem avea cu cineva aflat pe cealalta parte a globului pamantesc si asta printr-o modalitate non-palpabila si destul de greu de inteles. Cu toate ca putini dintre noi cunosc in detaliu modalitatea tehnica prin care putem sa vorbim de pe camp cu cineva aflat la mii de km distanta pe varful unui munte, cu telefonie mobila care nu are fir intre noi si celalalt, totusi este posibil.

DA, e nevoie de telefonul mobil sa putem comunica, dar este posibil. La fel este si cu terapiile la distanta: daca avem “telefonul” necesar (cel care aplica tehnica pe noi a primit telefonul in cadrul cursurilor urmate si a initierilor primite), putem transmite la distanta, respectiv primi (oricare dintre dumneavoastra a primit de la Dumnezeu sau Univers, cum vreti sa ii spuneti, un telefon mobil cu care sa primeasca energii, singura conditie este sa accetati primirea.

Sunt multe terapii care se pot face la distanta. Se pot curata si echilibra chakrele. Se pot trata durerile acute in regim de urgenta, dar se pot si diminua durerile cronice. Se pot curata biocampurile. Se pot trata organele. Se poate lucra pe emotional. Se pot face armonizari intre persoane, atat in cuplu, cat si in afara lui. Cu mici exceptii, se pot face aproape toate tipurile de terapii.

Pentru ca eu sunt o persoana foarte ancorata in logico-rational si pentru ca am fost de ambele parti ale baricadei, atat ca si pacient in cautarea unei solutii cat mai bune pentru mine, cat si ca terapeut, pentru a elimina elementele interpretabile, am ales sa folosesc acele terapii din sisteme cu traditie care stiu ca au eficienta maxima, in functie de nevoia persoanei care solicita ajutorul, pentru ca fac terapii celor care apeleaza la mine asa cum mi-as fi dorit sa mi se faca mie atunci cand aveam nevoie.

Pana si in cazurile in care este necesara terapia cu “prezenta fizica”, terapia la distanta poate fi aplicata pana prezenta devine posibila sau pentru a continua un tratament inceput prin terapie in care cei doi erau unul langa celalalt si, evident, oricand atunci cand este folosita ca terapie complementara. Un mentor drag mie spunea ca un minut de terapie este mai mult decat fara terapie iar 5 minute de terapie reprezinta mai mult decat un minut de terapie; la fel si in cazurile terapiei la distanta, decat omul sa stea fara sa ia masuri, este foarte bine sa se faca terapia la distanta.

Terapiile energetice se comporta diferit fata de alte terapii atunci cand vine vorba de spatiu si timp (putand trece de aceste piedici), ceea ce reprezinta un avantaj enorm de mare.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer