fbpx

Pomelnicul – Detalii suplimentare

De data aceasta continuăm povestea Pomelnicului cu câteva detalii foarte utile.

Restul de informații le găsiți în primul articol accesând acest link: https://terapiecuenergie.com/traditii-ritualuri/pomelnicul-beneficii-expuse-simplu/

Există un mic secret foarte util nouă și anume prezența pe pomelnic al unei personalități puternice din religie cu care să rezonăm.

Atunci când vine vorba de POMELNICUL pentru VII: este foarte util ca pe primul rând al pomelnicului să îl trecem pe duhovnicul nostru (în viață). Evident putem trece și altă personalitate din religie.

De ce am face asta? Ei bine în primul rând pentru binele nostru iar apoi , tot pentru binele nostru, ca un schimb-amplificator. Vă spuneam data trecută de acel intermediar care are mai mare trecere și poate să ne ajute. Noi ne rugăm pentru duhovnic și atunci puterea lui crește și atunci când el se roagă pentru noi are mai mare eficiență și tot așa. Noi pentru el și el pentru noi.

Atunci când vine vorba de POMELNICUL pentru cei DORMIȚI (pentru cei morți): este foarte util ca pe primul rând al pomelnicului să îl trecem fie pe fostul duhovnic al nostru (în cazul în care avem un duhovnic care a murit), fie putem trece și altă personalitate din religie indiferent că este vorba de un mare călugăr adormit sau un preot adormit etc.

Se spune că atunci când vine momentul să părăsim trupul, primul care ne așteaptă dincolo la intrare și ne ajută este acel călugăr sau preot pe care l-am trecut pe pomelnic.

Toți avem nevoie să fim trecuți pe pomelnic atât pus de noi cât și cel pus de alții.

Eu unul sper că atunci când o să fie nevoie, după ce murim, o să se găsească un discipol care să își amintească de noi și să ne treacă pe pomenlic la dormiți.

Profitați de aceste mici secrete și puneți-le în aplicare, nu aveți decât de câștigat.

Ne doresc să avem parte de oameni care să facă ceva pentru noi atât cât suntem în acest trup cât și după ce murim.

© Drepturi de autor - Terapie cu energie | Disclaimer